Lasanya

 
Ingredients:

  • Pasta per lasanya
  • Carabassó
  • Ceba
  • Pastanaga
  • Tomàquet
  • Carn picada de vedella
  • Carn picada de porc
  • Beixamel
  • Formatge ratllat

Preparació:

Primer de tot s'ha de tallar la ceba ben petita, la pastanaga i el carabassó també petits.

A una paella s'ha de coure la carn picada salada, quan la tenim cuita s'hi afegeix un raig de whisky, es deixa reduir, quan ja ni hi ha alcohol es retira de la paella i a continuació, a la mateixa paella, s'ha de posar a sofregir la ceba la pastanaga i el carabassó.

Quan estigui tot ben sofregit s'hi afegeix el tomàquet triturat, una mica de sal i sucre per neutralitzar l'acidesa i es deixa coure.

Amb el tomàquet ben cuit s'hi afegeix la carn, es fa coure uns minuts i es reserva.

A part s'ha de bullir la pasta de la lasanya.

Finalment només s'ha de fer la beixamel i muntar la lasanya.

A la safata on la servim farem una base de làmines de lasanya, a continuació una mica de carn i verdures, hi ficarem una altra capa de pasta, verduretes, pasta... fins que estigui el motlle ple o s'acabi la farsa.

Hi posarem la beixamel per sobre i finalment posarem formatge ratllat per sobre i ho gratinarem uns 6 o 8 minuts depenent del forn.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada