Ingredients (3 persones):
- 3 albergínies petites
- 2 seves tendres mitjanes
- 3 tomàquets madurs
- 1/2 Kg de carn picada (barrejat de porc i vedella)
Elaboració:
Primer de tots s'ha de tallar les albergínies per la meitat i buidar-les, utilitzant una cullera i el ganivet, s'ha d'anar amb compte de deixar una mica de polpa enganxada a la pell per poder farcir-les millor, tota la polpa la reservem amb sal en un plat. Mentre estem buidant les albergínies, s'ha de posar una olla amb aigua a escalfar.Seguidament posem les albergínies buides dins l'olla i s'han de fer bullir durant 5 minuts.
Un cop tenim les albergínies buides i bullides s'han de colar i deixar refredar, seguidament es talla la seva ben petita i es posa a la paella a sofregir amb un polsim de sal.
Quan la seva estigui ben enrossida, s'afegeixen els tres tomàquets madurs ratllats, s'afegeix una mica de sucre i es deixa a foc alt fent Xup Xup.
Quan ja tenim el sofregit de seva i tomata fet es rectifica de sal i s'afegeix la carn picada i la polpa de l'albergínia neta (li traiem la sal i la passem per aigua).
Es deixa coure tot, fins que l'albergínia estigui cuita. A continuació es procedeix a farcir les albergínies, amb l'ajuda d'una cullera.
Quan les tenim farcides els hi posa formatge ratllat i les posem a gratinar.
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada