Ingredients:
- Vedella per fer fricandó
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- Moixernons
- Rovellons (opcional)
- 1 cabeça d'alls
- Castanyes seques
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Vi blanc
- Farina Blanca
- Oli d'oliva
Elaboració:
Primer de tot s'han de salpebrar els talls de vedella, i deixar macerar durant dues hores.Un cop ho tenim macerat, s'han d'enfarinar els talls amb la farina blanca i fregir-los amb l'oli d'oliva a la cassola.
Quan ja tenim els talls fregits, s'han de retirar i reservar a part, aprofitant el mateix oli s'ha de sofregir la ceba, que prèviament l'haurem tallat ben fineta i petita.
Un cop tinguem la ceba al punt, s'ha d'afegir els tomàquets ratllats sense llavors, la cabeça d'alls i els moixernons prèviament escaldats i les castanyes, seguidament hi posem un raig de vi blanc i ho cobrim amb el caldo de vedella.
Ho deixem fer xup-xup un parell de minuts i seguidament hi afegim els talls de car que havíem reservat.
Un cop tenim la carn incorporada, s'ha de deixar fer xup-xup a foc lent durant 2 o 3 hores, s'ha de tindre compte a l'hora de remenar, no es recomana utilitzar ni culleres ni espàtules, és preferible anar fent moviments circulars amb la cassola i així evites trencar els talls de vedella.
El fricandó serà molt més bo si es deixa reposar 24 h.
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada