Truita de botifarra negra

Ingredients:

  • 6 ous.
  • 2 cebes mitjanes.
  • 1 patata.
  • 1 botifarra negra.

Elaboració:

Primer de tot s'ha de pelar la patata i la ceba, tallar la ceba a juliana i la patata a làmines no massa grans.

Seguidament s'ha de posar una mica d'oli a la paella i afegir les verdures, amb una mica de sal, remenar-les i deixar-les a foc baix amb la tapa posada.

Un cop les tinguem ben sofregides (s'ha de tindre en compte que la patata estigui feta) s'ha d'afegir la botifarra negra tallada a rodanxes, es remena tot i es deixa coure un parell de minuts més.

S'introdueixen els 6 ous en un bol i es baten, seguidament s'afegeix la ceba, la patata i la botifarra als ous.

Un cop tenim la barreja feta, s'ha de posar una mica d'oli a la paella, quan estigui calent, s'afegeix la barreja, es posa el foc mitjà i es deixa tapada.

Finalment, quan veiem que està cuita per les bores s'ha de girar i deixar que es cogui per l'altra cara i ja la tindrem llesta per menjar.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada