Ingredients:
- 4 cuixes de pollastre desosades
- 4 patates mitjanes
- 1 ceba
- Caldo de pollastre
- Oli
- Sal
- Pebre negre en pols
- Orenga
- Mantega
Elaboració:
En primer lloc s'ha de posar el caldo de pollastre en un pot al foc.Seguidament es pelen les patates i es tallen a làmines de mig centímetre aproximadament.
A continuació es posa una mica d'oli a la safata i es col·loquen les patates cobrin tot el fons de la safata.
Les patates s'amaneixen amb sal, pebre, orenga, una mica més d'oli i trossets de mantega, quan estiguin ben amanides, les posaran al forn, prèviament escalfat a 200ºC, durant 5 minuts.
S'ha de tallar la ceba a juliana i un cop passat els 5 minuts s'afegiran a la safata de forn, juntament amb el caldo fins a cobrir les patates.
Posar-ho al forn durant 2 o 3 minuts més i seguidament col·locar el pollastre, prèviament salat, a sobre del llit de patata i ceba, s'ha de posar al forn durant 10 o 15 minuts depenent del tros de pollastre.
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada