Ingredients (4 persones):
- 5 patates mitjanes
- 4 ous
- 2 tallades de pernil salat (finetes)
- Oli
- Sal
Elaboració:
Per començar, s'han de pelar i tallar les patates, es poden tallar a làmines o com si anessis a fer patates fregides, un cop tallades es posen a una paella amb oli i es tapen.Mentre tenim les patates al foc, posem en una safata de forn les làmines de pernil esmicolades, seguidament les posem al forn a 50ºC - 60ºC 10 minuts, per aconseguir una textura cruixent i sense necessitat de fregir-lo.
Quan tenim les patates fetes, les destapem i les deixem daurar una mica, mentre s'estan daurant les patates posem una paella al foc amb abundància d'oli i hi fem els ous ferrats.
Un cop tenim les patates, els ous i el pernil fet només queda ajuntar-ho tot i gaudir-ho!
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada