Amanida de Nadal

Ingredients:

Per l'amanida:

  • Mesclum d'amanida variat. 
  • Pinyons. 
  • Cansalada. 
  • Formatge de cabra.

Salsa de mel i mostassa.

  • Mel 
  • Mostassa
  • Oli
  • Sal

Elaboració:

Primer de tot s'han de torrar els pinyons, saltejant-los a la paella.

A la mateixa paella es cou la cansalada, tallada molt finament a tires, per aconseguir una textura molt cruixent.

Per elaborar la salsa s'ha de posar dues cullerades de mostassa per cada cullerada de mel en un recipient del minipimer, seguidament s'ha d'afegir l'oli i una mica de sal. Amb el minipimer s'ha d'emulsionar tot, com si elaboréssim una maionesa, la textura resultant serà densa.

Finalment, s'ha d'afegir el mesclum al plat, posar-hi els pinyons i la cansalada per sobre, amanir amb la salsa i col·locar el tros de formatge.

Bon Profit!

1 comentari:

  1. Hola Elia.
    Aquesta amanida està boníssima. Jo hi faig una petita diferència... a la slasa de mel, la subtitueixo per una vinagreta de mel i mostassa.

    ResponElimina