Farcellets d'espinacs i gambes

Ingredients:

  • Pasta filo 
  • Espinacs 
  • Panses 
  • Pinyons 
  • Gambes pelades 
  • Formatge rallat

Elaboració:

Primer de tot s'han de fer les gambes a la paella amb un rajolí d'oli. A continuació, aprofitant el suquet de les gambes que ens ha quedat a la paella enrossim els pinyons i afegim les panses, seguidament saltejarem els espinacs (sense retirar els pinyons i panses).

Quan tenim les gambes a punt i els espinacs saltejats s'han de muntar els farcellets, amb l'ajuda dels motlles petits de magdalena, agafem un tros base, de pasta fila, omplir-la de la barreja d'espinacs (calents) i tancar-la (però no del tot) com un farcellet i posar-ho dins del motlle i posar una mica de formatge ratllat per sobre.

Quan tinguem tots els farcellets a punt s'han de posar al forn durant 3 o 5 minuts a 180ºC.

Quant surtin del forn s'ha de posar la gambes (que s'han hagut d'escalfar prèviament) i llestos!!

Aquest aperitiu s'ha de servir calent.

Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada