Ingredients:
- Pasta filo
- Espinacs
- Panses
- Pinyons
- Gambes pelades
- Formatge rallat
Elaboració:
Primer de tot s'han de fer les gambes a la paella amb un rajolí d'oli. A continuació, aprofitant el suquet de les gambes que ens ha quedat a la paella enrossim els pinyons i afegim les panses, seguidament saltejarem els espinacs (sense retirar els pinyons i panses).Quan tenim les gambes a punt i els espinacs saltejats s'han de muntar els farcellets, amb l'ajuda dels motlles petits de magdalena, agafem un tros base, de pasta fila, omplir-la de la barreja d'espinacs (calents) i tancar-la (però no del tot) com un farcellet i posar-ho dins del motlle i posar una mica de formatge ratllat per sobre.
Quan tinguem tots els farcellets a punt s'han de posar al forn durant 3 o 5 minuts a 180ºC.
Quant surtin del forn s'ha de posar la gambes (que s'han hagut d'escalfar prèviament) i llestos!!
Aquest aperitiu s'ha de servir calent.
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada