Ingredients:
- Lluç
- 4 patates mitjanes
- 1 ceba gran
- Pinya natural
- Sucre
- Vi negre
Elaboració:
Primer de tot s'han de tallar les patates a làmines una mica gruixudes, posar-les en una safata de forn i salpebrar-les i cobrir-les d'oli. Seguidament les posarem al forn durant mitja hora a 180ºC o 200ºC (la temperatura i el temps depenen molt del forn que tingui)Mentre tenim les patates al forn tallem la ceba a juliana i la posem a una paella amb una mica d'oli que es vagi sofregint.
A continuació, netejarem la pinya, la pelarem, l'hi traurem el cor, un cop neta la tallarem a daus i la saltejarem amb una mica d'oli.
Quan tinguem la ceba al punt hi afegirem una mica de sucre i el vi negre, seguidament ho deixarem reduir fins que es faci un caramel líquid.
Quan tinguem tots els ingredients al punt, només faltarà fer el lluç a la planxa i muntar al plat, posant una base de patates, a sobre el lluç, seguidament posarem la ceba i una mica de pinya al damunt.
Per acabar el plat només caldrà posar uns granets de sal maldon per sobre i a gaudir!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada