Ingredients:
- 2 cebes.
- 8 o 10 xampinyons.
- Crema de llet per cuinar.
- Mantega.
- Farina.
- Pa de motlle.
- Formatge ratllat.
Elaboració:
Primer de tot tallem la ceba i els xampinyons a trossos petits però que es puguin notar, seguidament els posem a la paella on prèviament hem fos una mica de mantega i ho deixem a foc molt baix que es vagi potxant.A continuació traiem la crosta al pa de motlle i el tallem a tires gruixudes de dos dits d'amplada i el posem en una safata al forn que es torri.
Mentre tenim les torrades al forn anem removent la ceba i els xampinyons, quan estiguin ben potxats hi afegim farina, fins que quedi una "massa" que es desenganxi de la paella, a continuació hi afegim la nata i remenem, ens quedarà una massa similar a la d'una croqueta però més liquida.
Quan tinguem tots els ingredients a punt s'ha de muntar les torradetes, es posa una cullerada de massa sobre la torrada i és posa una mica de formatge ratllat per sobre. A continuació s'ha de posar al forn per gratinar i llestos!
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada