Torradetes de xampinyons i ceba

Ingredients:


  • 2 cebes.
  • 8 o 10 xampinyons. 
  • Crema de llet per cuinar. 
  • Mantega.
  • Farina.
  • Pa de motlle.
  • Formatge ratllat.

Elaboració:

Primer de tot tallem la ceba i els xampinyons a trossos petits però que es puguin notar, seguidament els posem a la paella on prèviament hem fos una mica de mantega i ho deixem a foc molt baix que es vagi potxant.

A continuació traiem la crosta al pa de motlle i el tallem a tires gruixudes de dos dits d'amplada i el posem en una safata al forn que es torri.

Mentre tenim les torrades al forn anem removent la ceba i els xampinyons, quan estiguin ben potxats hi afegim farina, fins que quedi una "massa" que es desenganxi de la paella, a continuació hi afegim la nata i remenem, ens quedarà una massa similar a la d'una croqueta però més liquida.

Quan tinguem tots els ingredients a punt s'ha de muntar les torradetes, es posa una cullerada de massa sobre la torrada i és posa una mica de formatge ratllat per sobre. A continuació s'ha de posar al forn per gratinar i llestos!

Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada