Dorada al forn

Ingredients:

  • 4 dorades.
  • 2 patates grans.
  • 4 pastanagues.
  • 1 ceba. 
  • Fumet. 
  • Vi blanc.
  • 1 llimona. 
  • Branquetes de farigola. 
  • Oli, sal i pebre blanc.

Elaboració

Primer de tot posarem el fumer al foc per tenir-lo ben calent en el moment d'utilitzar-lo.

Seguidament pelarem les pastanagues i patates, i les tallarem a làmines, les col·locarem sobre la safata de forn, cobrin tota la bases, afegirem la sal i l'oli i les posarem al forn durant 8 minuts a 180ºC.

Durant els 8 minuts tallarem la ceba i un cop passats els 8 minuts l'afegirem a la safata de forn, juntament amb el fumet i el vi blanc (han de cobrir les patates, les pastanagues i la ceba) i ho deixarem al forn durant 10 minuts.

Durant els 10 minuts posarem una branqueta de farigola dins de cada dorada (a la "panxa" del peix) i les ruixarem amb suc de llimona.

Un cop passats els 10 minuts posarem les dorades a la safata, els hi tirarem sal maldon per sobre i les introduirem al forn durant 30 minuts.

Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada