Arròs amb llet de soja

Ingredients:


  • 1 l de llet de soja
  • 160 g d'arròs bomba
  • 175 g de sucre
  • 2 tires de pell de llimona
  • 1/2 branca de canyella
  • 1/3 de baina de vainilla

Elaboració:

En un pot, hi posarem l'arròs i 1/2 l de llet, i ho posarem al foc, aquesta barreja s'ha de fer bullir durant 30 min (els 30 minuts es comencen a comptar a partir de què l'arròs comença a bullir) a foc mitjà i s'haurà d'anar remenant de forma constant, per evitar que l'arròs s'enganxi.

En un altre pot hi posarem l'altre 1/2 l de llet, les pells de llimona, la canyella i la vainilla, ho col·locarem al foc i ho farem bullir suaument amb el foc al mínim.

Passats 10 minuts incorporarem la meitat de la llet aromatitzada al pot de l'arròs.

Quan ja faltin només 10 minuts per acabar la cocció hi afegirem el sucre i la resta de llet al pot de l'arròs, aquests últims 10 minuts és molt important anar barrejant bé l'elaboració.

Bon Profit !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada