Ingredients
- 250 g de carn picada de vedella.
- 250 g de carn picada de porc.
- 2 albergínies mitjanes
- 1/2 carabassó gran (1 de petit)
- Ceba
- Pastanaga
- 2 tomàquets madur
- Formatge ratllat
- Beixamel: Farina, Mantega, Llet
Elaboració:
En una paella courem la carn, per evitar que faci molt de suc, s'ha de posar la carn a la paella amb la paella molt calenta.Un cop tinguem la carn cuita la reservarem, a la mateixa paella i afegirem una mica d'oli i introduirem la ceba i la pastanaga tallades a trossos petits.
Quan tinguem la ceba i la pastanaga mig cuites hi afegirem el carabassó tallat a tossos petits.
Un cop totes les verdures estiguin cuites hi afegirem la carn i un raig de vi blanc, deixarem evaporar l'alcohol.
Un cop evaporat, hi afegirem els tomàquets madurs ratllats, la sal i el sucre i deixarem que es redueixi fins a la meitat.
Un cop tinguem la farsa preparada, s'ha de tallar l'albergínia a làmines allargades de 0,5 cm d'amplada (més o menys).
Un cop tallada, salarem tots els talls i els courem a la planxa amb una miqueta d'oli.
Ara només queda muntar la mussaca, s'ha d'agafar una safata alta que es pugui posar al forn i cobrir tota la base amb làmines d'albergínia, seguidament posar una part del farcit, seguidament una altra capa d'albergínia, una mica més de farcit, i així fins que s'acabi el farcit o la safata estigui plena fins dalt.
Per acabar s'ha de cobrir de beixamel i posar una mica de formatge ratllat per gratinar.
Ara només cal que ho gratinem (5 o 10 minuts) i ja la tindrem llesta!
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada