Espaguetis a la carbonara

Ingredients:

  • Espaguetis
  • Bacó
  • Parmesà
  • Ou
  • Vi blanc
  • Xampinyons
  • Orenga
  • Ceba

Preparació:


Primer de tot s'ha de fregir bacó, un cop torrat s'ha d'afegir la ceba, la tallarem ben petita.

Un cop tinguem la ceba sofregida hi afegirem els xampinyons quartejats o laminats, com més ens agradi.

Un cop tinguem tots els ingredients ben cuits, hi afegirem un raig de vi blanc i deixarem reduir.

Paral·lelament al sofregit anirem escalfant aigua i bullint els espaguetis.

Un cop tinguem els espaguetis bullits, els escorrerem i els afegirem a la paella on tenim el sofregit i ho escalfarem tot.

Ho retirarem del foc i seguidament hi tirarem els ous (1 per persona) i anirem barrejant, l'ou s'ha d'anar quallant amb la seva pròpia escalfo de la preparació, ha de quedar un punt cru, amb textura de salsa.

Per acabar hi barrejarem el parmesà ratllat i un polsim d'orenga.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada