Ingredients:
- Bistecs de vedella
- Poma golden
- Ceba
- Formatge blau
- Mantega
- Llet
Preparació:
Primer de tot cal tallar la ceba a juliana i començar-la sofregir amb un polsim de sal.Mentrestant anirem pelant les pomes i tallar-la a vuitens o més petits, depèn de la mida de la poma.
Un cop tinguem les pomes pelades les afegirem a la paella amb la ceba i ho caramel·litzarem tot, deixant que es vagi coent i enrosin tot, per les persones que els agradi la canyella se li pot afegir un polsim (moderat).
Seguidament en un pot petit posarem el formatge blau a fondre al foc, anirem remenant i li afegirem la mantega i la llet, creant així una salsa fluida i homogènia. (si desitgeu, la salsa més liquida, s'hi haurà d'afegir més llet o en cas contrari no afegir-ne tanta, la mantega només dona brillo a la salsa)
Un cop tenim la salsa llesta i el sofregit de poma al punt, caldrà fer els bistecs a la planxa, amb la paella o planxa molt calenta i l'oli just perquè no s'enganxi, els fem al punt de cadascú i finalment es munta el plat.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada