Cous-Cous

 Ingredients:

  • Cous-cous
  • Ceba
  • Pastanaga
  • Tomàquet
  • Carabassó
  • Pollastre cuit*
*podem aprofitar pollastre rostit, planxa o bullit de dies anteriors, si no el courem abans de començar.

Preparació:

Primer de tot tallem la ceba a juliana (tires fines) i la sofregim a una paella a foc molt baix i l'oli just.

A continuació tallarem les pastanagues per la meitat i les farem a mitges rodanxes (que quedin mitges llunes), i ho afegirem a la paella amb la ceba.

I per últim tallarem el carabassó a daus petitets i també l'afegirem a la paella.

Paral·lelament a la cocció de les verduretes farem el cus-cus, és important mirar el mètode d'elaboració del paquet.

Mentrestant destriarem el pollastre, el passarem per una paella i el reservarem en un plat.

Ja per acabar quan tinguem totes les verduretes ben cuites triturarem el tomàquet cru i l'afegirem a la cassola amb la resta de vegetals, hi afegim sal i sucre i deixarem que faci xup-xup, quan falti poc per tindre'l cuit cal rectificar de sal.

Quan tinguem tots els ingredients ja al punt, només caldrà ajuntar-los al plat i servir calent.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada