Galtes de porc

Ingredients:

  • Ceba
  • Tomàquets
  • Pastanagues
  • Patates
  • Galtes de porc
  • alls
  • farcellet d'herbes (romaní, farigola, llaure...)

Preparació:

Primer de tot salpebrarem les galtes de porc i les posarem sobre una safata apta per forn i les introduirem al forn que prèviament haurem escalfat a 150 C° i les deixarem mitja hora.

Mentrestant tallarem les verdures de forma rapida i grossera.

A continuació afegirem totes les verdures tallades, els alls i el farcellet a la safata del forn, juntament amb les galtes i ho deixarem mitja hora més a 150 C°.

Per últim hi afegirem uns gots de caldo i un raig de vermut i ho deixarem entre una i dues hores al forn (dependrà de la mida de les galtes i la potència del forn) durant aquesta estona s'han d'anar mullant les galtes amb el mateix suc que hi haurà a la safata per tal de què siguin més meloses.

Mentre estem fent les galtes s'han de tallar les patates a cups i fregir-les a part.

Un cop passat el temps necessari s'han de retirar totes les verdures i passar-les pel passapuré o un colador xino per tal d'obtenir la salsa, un cop la tinguem feta ho posarem per sobre les galtes a la mateixa safata, hi afegirem les patates i li farem fer xup-xup al forn 10 minuts més.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada