Ingredients:
- Arròs
- Salsa de tomàquet
- Vi blanc
- Salsixes
- Formatge emmental ratllat
Preparació:
Primer de tot cal coure les salsixes amb un raig d'oli a la cassola, un cop cuites s'han de reservar.
A la mateixa cassola on hem cuit les salsixes s'ha d'afegir la salsa de tomàquet, deixar que arrenqui a fer xup-xup i seguidament hi afegim l'arròs.
Després de donar-li un parell de voltes a l'arròs, ho afegim un got de vi blanc i deixem que s'evapori l'alcohol.
A continuació hi afegim l'aigua calenta, recordeu que per coure bé l'arròs s'ha d'afegir el doble d'aigua que d'arròs, i ho deixem coure uns 20 minuts.
Quan faltin 5 minuts perquè l'arròs estigui cuit, cal afegir-hi les salsixes i el formatge ratllat i remenar 5 minuts per evitar que s'enganxi.
A la mateixa cassola on hem cuit les salsixes s'ha d'afegir la salsa de tomàquet, deixar que arrenqui a fer xup-xup i seguidament hi afegim l'arròs.
Després de donar-li un parell de voltes a l'arròs, ho afegim un got de vi blanc i deixem que s'evapori l'alcohol.
A continuació hi afegim l'aigua calenta, recordeu que per coure bé l'arròs s'ha d'afegir el doble d'aigua que d'arròs, i ho deixem coure uns 20 minuts.
Quan faltin 5 minuts perquè l'arròs estigui cuit, cal afegir-hi les salsixes i el formatge ratllat i remenar 5 minuts per evitar que s'enganxi.
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada