Truita de patates

Ingredients:

  • Patates
  • Ceba
  • Ous
  • oli d'oliva
  • Sal

Preparació:

Primer de tot s'han de pelar les cebes i les patates i tallar de forma ben fina.

Un cop ho tinguem tallat s'ha de sofregir a la paella, i un cop la tinguem cuita reservar.

A continuació s'han de batre els ous (pensa que se'n posen 2 per persona), un cop estan batuts, s'hi afegeix la patata i la ceba i es corregeix de sal.

En una paella que no s'enganxi, s'hi posa un raig d'oli, es posa al foc a escalfar i quan estigui calenta s'hi posa la barreja d'ou i patata, es deixa coure a foc mitjà, i quan està prou cuita s'ha de donar la volta amb l'ajuda d'una tapa o un plat.

Quan la truita estigui cuita per les dues cares ja estarà feta!

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada