Ingredients:
- 1 pollastre sencer.
- Carn picada de porc i vedella
- prunes seques
- orellanes
- pinyons
- poma
- 1 ou
- ratafia
- conyac
- sal i pebre
- oli
- fil i agulla
- veloute de poma (la salsa per acompanyar)
Preparació:
Primer de tot s'ha de desossar tot el pollastre, si ho saps fer, ho pots fer a casa, si no li demanes a la pollera que te'l desossi per poder-lo farcir.Un cop el tinguem desossat el reservarem i preparem el farcit, en un bol hi posarem la carn picada, la salpebrarem, l'hi afegirem una poma, orellanes i prunes tot tallat a trossos petits, els pinyons, 1 ou, un raig de ratafia i un raig de conyac i ho barrejarem tot.
Un cop tinguem el farcit fet, s'ha d'omplir el pollastre, posarem el farcit necessari sobre del pollastre, per la part de dins (deixant la pell per fora) i el tancarem recuperant la forma original del pollastre, en aquest pas s'ha de pensar a omplir les cuixes.
Arribats en aquest punt s'ha de cosir el tall, i tornar-lo a deixar com si no li hagués passat res al pollastre.
Un cop tinguem el pollastre a punt s'ha de posar el forn a uns 200 C° i deixar aproximadament unes 3 h de cocció, el temps dependrà del gros que sigui el pollastre.
Un cop cuit només cal gaudir-lo.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada