Pollastre farcit.

 

Ingredients:

  • 1 pollastre sencer.
  • Carn picada de porc i vedella
  • prunes seques
  • orellanes
  • pinyons
  • poma
  • 1 ou
  • ratafia
  • conyac
  • sal i pebre
  • oli
  • fil i agulla
  • veloute de poma (la salsa per acompanyar)

Preparació:

Primer de tot s'ha de desossar tot el pollastre, si ho saps fer, ho pots fer a casa, si no li demanes a la pollera que te'l desossi per poder-lo farcir.

Un cop el tinguem desossat el reservarem i preparem el farcit, en un bol hi posarem la carn picada, la salpebrarem, l'hi afegirem una poma, orellanes i prunes tot tallat a trossos petits, els pinyons, 1 ou, un raig de ratafia i un raig de conyac i ho barrejarem tot.

Un cop tinguem el farcit fet, s'ha d'omplir el pollastre, posarem el farcit necessari sobre del pollastre, per la part de dins (deixant la pell per fora) i el tancarem recuperant la forma original del pollastre, en aquest pas s'ha de pensar a omplir les cuixes.

Arribats en aquest punt s'ha de cosir el tall, i tornar-lo a deixar com si no li hagués passat res al pollastre.

Un cop tinguem el pollastre a punt s'ha de posar el forn a uns 200 C° i deixar aproximadament unes 3 h de cocció, el temps dependrà del gros que sigui el pollastre.

Un cop cuit només cal gaudir-lo.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada