Ingredients:
- Quinoa
- Mongetes tendres
- Pèsols
- All
- Pernil salat (opcional)*
Preparació:
Primer de tot s'ha de triar la mongeta tendra i tallar-la a trossos petits.
A continuació posarem un pot amb aigua al foc, per aprofitar temps, energia i embrutar el mínim possible, busca un pot on encaixi bé un colador metàl·lic a sobre i sigui prou fons per a estar bullint la quinoa i sobre el colador fer les mongetes al vapor amb el pot tapat.
Si no pot ser així, no passa res, es bull la quinoa en un pot i es couen les mongetes al vapor o bullides en un altre estri.
Un cop es té la quinoa bullida i les mongetes cuites s'ha de saltejar tot.
Per saltejar, s'ha de posar oli a una paella, afegir l'all picat i si es desitja el pernil tallat petit, un cop tinguem les dues coses fregides hi afegirem els pèsols i les mongetes, finalment hi incorporarem la quinoa.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada