Amanida de quinoa

 Ingredients:

  • Quinoa
  • Mongetes tendres
  • Pèsols
  • All
  • Pernil salat (opcional)*
*pensa a treure el pernil salat si és per una persona vegetariana.

Preparació:


Primer de tot s'ha de triar la mongeta tendra i tallar-la a trossos petits.

A continuació posarem un pot amb aigua al foc, per aprofitar temps, energia i embrutar el mínim possible, busca un pot on encaixi bé un colador metàl·lic a sobre i sigui prou fons per a estar bullint la quinoa i sobre el colador fer les mongetes al vapor amb el pot tapat.

Si no pot ser així, no passa res, es bull la quinoa en un pot i es couen les mongetes al vapor o bullides en un altre estri.

Un cop es té la quinoa bullida i les mongetes cuites s'ha de saltejar tot.

Per saltejar, s'ha de posar oli a una paella, afegir l'all picat i si es desitja el pernil tallat petit, un cop tinguem les dues coses fregides hi afegirem els pèsols i les mongetes, finalment hi incorporarem la quinoa.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada