Ingredients
- Verdures variades de la temporada
- Pit de pollastre i/o vedella
- Salsa de soja
- Llavors de sèsam (opcional)
Elaboració:
En primer lloc s'ha de tallar la carn a trossos petits i salar-la, seguidament la saltejarem al wok o paella que tinguem per casa.Seguirem tallant les verdures a bastonets petits, un cop tallades les saltejarem a la paella o wok (igual que la carn) fins que quedin al dente (cuites però amb consistència).
Un cop tenim totes les verdures i carn cuites s'han de tornar a posar al wok o paella i afegir la salsa de soja, remenar i afegir les llavors de sèsam si ens desitgen.
* trucs per cuinar al wok o saltejar a la paella, la paella o wok ha de tindre molt poca quantitat d'oli, ha d'estar molt calenta quasi fumejat abans de tirar-hi les verdures i s'han de posar poques verdures o carn a la paella per tal de poder-les fer saltar bé. És necessari anar fent moviments de canell amb la paella a la mà perquè les verdures vagin saltant dins de la mateixa paella.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada