Ingredients
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 albergínia
- 1 torrada de pa de pagès
- Sardines
- Sal
- Sucre
- Pebre
- Anís en gra
- Oli
Preparació
Per les sardines marinades:
En primer lloc s'han de netejar i treure les escates molt bé, és important que no quedi cap escata.
Un cop netes s'ha de treure les tripes, el cap i l'espina, per treure l'espina s'ha de pressionar amb el dit resseguint tota l'espina principal i un cop desenganxada s'ha de separar, estirant-la amb els mateixos dits.
Quan ja les tinguem preparades, s'han d'enterrar amb una barreja de parts iguals de sal i sucre, un polsim de pebre i uns quants grans d'anís, les sardines s'han de deixar unes 3 hores amb la sal i el sucre.
Un cop passat aquest temps s'han de netejar amb abundant aigua, assecar i conservar amb oli.
Per la torrada:
En primer lloc s'ha d'escalivar les verdures, es pot fer a la brasa o al forn.
Un cop les tinguem cuites, s'han de pelar i fer a tires amb els dits.
I ara només quedarà torrar la torrada al gust, col·locar les verdures escalivades per sobre i les sardines marinades per acabar el plat.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada