Fideuà


Ingredients:

  • 2 cebes
  • 400 g de fideus
  • 2 calamars
  • Fumet de peix
  • Vi blanc

Elaboració:

En primer lloc netejarem els calamars, els hi traurem la pell, la ploma i les entranyes, seguidament les potes i el cos els tallarem a trossos petits.

Posarem una paella o cassola al foc amb un raig d'oli i hi fregirem el calamar.

Picarem la ceba ben petita i l'afegirem a la cassola amb el calamar i ho deixarem sofregir.

Mentrestant posarem els fideus en una plata i els posarem al forn duran uns 10 o 15 minuts a 150° perquè es torrin una mica (alerta que no es cremin!).

Un Cop tinguem la ceba ben sofregida hi afegirem els fideus ja torrats, els deixarem un parell de minuts i seguidament hi afegirem el vi blanc.

Un cop hagi evaporat l'alcohol, hi afegirem el fumet de peix fins que cobreixi al ras els fideus, i ho deixarem coure.

Per acabar posarem la cassola al forn amb el gratinador engegat per fer pujar els fideus.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada