Ingredients:
- 2 cebes
- 400 g de fideus
- 2 calamars
- Fumet de peix
- Vi blanc
Elaboració:
En primer lloc netejarem els calamars, els hi traurem la pell, la ploma i les entranyes, seguidament les potes i el cos els tallarem a trossos petits.Posarem una paella o cassola al foc amb un raig d'oli i hi fregirem el calamar.
Picarem la ceba ben petita i l'afegirem a la cassola amb el calamar i ho deixarem sofregir.
Mentrestant posarem els fideus en una plata i els posarem al forn duran uns 10 o 15 minuts a 150° perquè es torrin una mica (alerta que no es cremin!).
Un Cop tinguem la ceba ben sofregida hi afegirem els fideus ja torrats, els deixarem un parell de minuts i seguidament hi afegirem el vi blanc.
Un cop hagi evaporat l'alcohol, hi afegirem el fumet de peix fins que cobreixi al ras els fideus, i ho deixarem coure.
Per acabar posarem la cassola al forn amb el gratinador engegat per fer pujar els fideus.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada